KOKEMUKSIA

Asiakkaidemme kokemuksia Älykkäästä Dosetista

58-vuotias rouva, jolla oikean puoleinen halvaustila ja afasiaa. Liikkuu pyörätuolilla eikä pysty itse siirtymään vuoteesta istumaan. Lääkkeiden väärinkäytön taustaa ja lääkkeet ovat olleet hoitajilla ja hoitajat ovat annostelleet lääkkeet asiakkaalle. Asiakas on ollut kovin pahoillaan, koska hoitajien aikataulut vaihdelleet asiakkaan mielestä liikaa ja hänelle tärkeät kipulääkkeet eivät aina tulleet ajallaan. Laitteen asennuksen jälkeen asiakas on saanut lääkkeet aina minuutilleen oikeaan aikaan ja kivut ovat pysyneet paremmin hallinnassa. Asiakkaan ja hoitajien välinen yhteistyö on helpottunut. Omahoitajakin oikein ihmetteli positiivista palautettu, yleensä kovin haasteelliselta asiakkaalta.

Rouva 72v Parkinson asiakas, jonka lääkkeenotossa jo pidempään ongelmia. Ongelmana on ollut usean lääkkeenotto kerran aikataulutus. Jos yksi lääke myöhästyy, koko päivän lääkkeet ovat myöhästyneet. Nyt asiakas tyytyväinen, kun laite huolehtii lääkkeenoton muistutukset. Lääkitysvirheet ovat poistuneet, asiakas tyytyväinen.
Muistamaton rouva 92v (MMSE 16/30 kesäkuu 17), jolla hoitaja aiemmin aamuisin antoi aamulääkkeet ja purkitti loput päivän lääkkeet. Etäsoitolla valvottu lääkkeenotot päivänmittaan. Asiakas oppinut hyvin käyttämään dosettia ja aamuhoitaja käy jossain vaiheessa aamupäivällä antamassa muut kuin tabletti lääkkeet ja valvomassa syömisiä. Nyt päivän etäsoitto on purettu, koska rouva pärjää lääkkeenotosta dosetin avulla. Rouva on hyvin oppinut käyttämään laitetta ja kokee, että hänestä pidetään hyvin huolta.

Herra 84 v, sydämen vajaatoiminta ja pitkälle edennyt syöpä. Sairauksien vuoksi kovia kipuja, joihin tasainen lääkitys tärkeää. Kokenut laitteen myötä vapautta ja parempaa lääkehoidon vastetta. Omaiset alkuun olleet epäileväisiä ja laitteen käyttöönottoa vastaan. Asiakkaan toiveesta laite otettu kuitenkin käyttöön ja myös omaisilta tullut positiivista palautetta.

78 vuotias herra, jolla tarkkuutta vaativa lääkitys. Miehellä kuitenkin keskivaikea muistihäiriö eikä tämän vuoksi pysty itse huolehtimaan lääkkeistä (MMSE 17/30 elokuussa 18).

Hoitajat antaneet aiemmin vain lääkkeet aamuisin, herra ei haluaisi hoitajia kotiinsa. Nyt lääkkeenotto sujuu ongelmitta laitteen avulla. Käyntejä nyt 7 x viikko, nyt neuvotellaan asiakkaan kanssa käyntien vähentämisestä kahteen kertaan viikko.

86-vuotias muistamaton rouva (MMSE 19/30 syyskuussa 18), jolla aiemmin purkitettu päivän lääkkeet. Purkit olivat kuitenkin aika ajoin menneet sekaisin tai otettu vääriin aikoihin.

Etäyhteydellä hoitajat kuitenkin valvoivat lääkkeenottoa. Tammikuussa 19 asennettu Älykäs dosetti, jonka jälkeen rouva on saanut aina oikean lääkeannoksen oikeaan aikaan. Etäyhteys on pysynyt koko ajan tukena. Hoitajien fyysisiä kotikäyntejä ei ole tarvinnut lisätä lääkehoidon turvaamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Scroll to Top

Axitaren Älykäs Dosetti lääkeautomaatin avulla koronaviruksen tartuntariski minimoidaan ja hoitajien riittävyys maksimoidaan. Lue tiedote >>

SOVI ESITTELY

Tulemme mielellämme esittelemään Teille Axitaren Älykkään Dosetin.

Yhteystiedot

Höyläämötie 18A, 4 krs. 00380 Helsinki
[encode link="tel:+358505184800"]050 518 4800[/encode]
[encode link="mailto:"][/encode]