AXITARE OY

Tietoa meistä

Keitä olemme

Axitare Oy on suomalainen yritys, perustettu vuonna 2016. Tiimin henkilöillä on kokemusta kotihoito-yhteistyöstä 28 vuoden ajalta. Osa tiimin jäsenistä hallitsee palveluteknologioitten, mukaan lukien ICT:n kehittämistä ja osa kotona asuvien ikääntyneiden palveluja.

Mitä teemme

Axitare Oy kehittää ja tarjoaa palveluteknologioita ja palveluja ikääntyneiden kotona asumisen tukemiseen.

Miten teemme

Toteutamme kotihoidolle hyödyllisiä ratkaisuja. Keskustelemme kotihoidon johdon ja ammattilaisten kanssa tarpeista ja toiveista. Meillä on laaja verkosto kumppaniyrityksiä, joiden kanssa toimimme.

Tiimi

JUKKA PENTTINEN

CEO

Dipl. ins., sarjayrittäjä, yli 28 vuoden ura yrittäjänä. Pioneeri palveluautomaation kehittäjänä ja toteuttajana ateriapalveluissa kotihoidon asiakkaille. Yli 34 vuoden kokemus palvelujen johtamisesta yksityisellä sektorilla sekä muiden palveluksessa että perustamissaan yrityksissä.

Joel Saastamoinen

CTO

Dipl. ins, Aalto-yliopisto, monipuolinen kokemus mekatronisten laitteiden mekaniikan ja sulautetun elektroniikan suunnittelusta ja ohjelmoinnista, laitteiden rakentamisesta ja tuotantoon saattamisesta.

Marko Ilves

Aluejohtaja

Toiminut yli 21 vuotta yrittäjänä palvelu- ja kuljetustoiminnoissa. Omaa yli 18 vuoden kokemuksen kotihoidon ateriapalveluista. Toimii Axitaressa oman yritystoimensa ohessa.

Joonas Vihtonen

Palvelupällikkö

Yrittäjä palvelu- ja logistiikka-alalla. Toimii Axitaressa oman yritystoimensa ohessa.

Ota yhteyttä

Kerromme lisää Älykkään Dosetin mahdollisuuksista ja järjestämme esittelytilaisuuden.

Vieritä ylös

Axitaren Älykäs Dosetti lääkeautomaatin avulla koronaviruksen tartuntariski minimoidaan ja hoitajien riittävyys maksimoidaan. Lue tiedote >>

SOVI ESITTELY

Tulemme mielellämme esittelemään Teille Axitaren Älykkään Dosetin.

Yhteystiedot

Höyläämötie 18A, 4 krs. 00380 Helsinki
050 518 4800
info@axitare.fi