Uusi lääkeautomaatti minimoi tartuntariskin ja maksimoi hoitohenkilökunnan riittävyyden koronaepidemian aikana

Koronavirusepidemia asettaa suuria haasteita kotihoidon organisaatioille. Toisaalta hoitokäynnit altistavat asiakkaat tartuntariskille. Toisaalta kotihoidon organisaatiota uhkaa entistä suurempi resurssipula, mikäli hoitajat sairastuvat. Muun muassa Eksoten sosiaali- ja terveyspiirin alueella kotihoidon haasteet on ratkaistu ottamalla käyttöön uusi lääkeautomaatti.

(Markkinoiden ainoalla) etäohjauksella toimivan lääkeautomaatin avulla koronaviruksen tartuntariski minimoidaan

Axitare on kotihoidon tarpeisiin kehittänyt uuden lääkeautomaatin, jonka avulla asiakkaille voidaan etäohjauksella joustavasti antaa jatkuvasti otettavat, tarvittaessa otettavat ja määräaikaiset lääkkeet. Näin vähennetään hoitokäyntien määrää varsinkin epidemian aikana ja vältetään riskiryhmien mahdollista altistumista koronavirukselle.

Markkinoiden helppokäyttöisin lääkeannostelija on myös yhdistettävissä kotihoito-organisaatioille jo tuttuun VideoVisitin palveluun

Lääkeautomaatti vähentää hoitokäyntien tarvetta ja varmistaa resurssien riittävyyden

Asiakkaiden lääkityksen varmistaminen asettaa kotihoito-organisaatiolle sekä hallinnollisia haasteita että turvallisuusriskejä. Kun suuri osa kotihoidon asiakkaista automaatin avustamana itse voivat ottaa tarvitsemansa lääkkeet, kotihoidon toiminta tehostuu merkittävästi.

Lääkeautomaatti varmistaa resurssien riittävyyden hoitohenkilökunnan mahdollisten sairastumisten tai karanteenijaksojen aikana.

Eksoten alueella puolitoista vuotta käytössä olleet automaatit tuoneet selviä säästöjä

Lääkeautomaattia on käytetty erittäin menestyksekkäästi jo puolitoista vuotta muun muassa Eksoten sosiaali- ja terveyspiirin alueella.

”Kun otimme käyttöön Axitaren lääkeautomaatin sekä lääketurvallisuus että kustannustehokkuus on alueellamme parantunut”, toteaa Eksoten hoivajohtaja Taina Jaako.

Tutustu Älykäs Dosetti lääkeautomaattiin täällä.

Axitare kouluttaa kotihoidon organisaation ottamaan hinnaltaan erittäin kilpailukykyisen automaatin nopeasti käyttöön. Tulemme mielellämme esittelemään lääkeautomaattia ja yhdessä kanssasi miettimään miten sinun organisaatiosi voi hyödyntää automaattia.

Ystävällisin terveisin,

Jukka Penttinen
toimitusjohtaja
Axitare
+ 358 50 518 4800
jukka.penttinen@axitare.fi

Vieritä ylös

Axitaren Älykäs Dosetti lääkeautomaatin avulla koronaviruksen tartuntariski minimoidaan ja hoitajien riittävyys maksimoidaan. Lue tiedote >>

SOVI ESITTELY

Tulemme mielellämme esittelemään Teille Axitaren Älykkään Dosetin.

Yhteystiedot

Höyläämötie 18A, 4 krs. 00380 Helsinki
050 518 4800
info@axitare.fi